Verkoop - Altijd een goed functionerende en veilige batterij, nieuw of gebruikt.

U bent gegarandeerd aan het juiste adres voor het kopen van een batterij en/of -lader voor een scherpe prijs. Wij zijn de enige in heel Nederland die zowel nieuwe als gebruikte traktiebatterijen en -laders verkopen. 

U krijgt altijd, net zoals bij de verhuur, bij een koop van een batterij en -lader een goed functionerend en veilig product.

Onze experts zijn continu op zoek naar nieuwe gebruikte batterijen en -laders. Hierdoor is onze enorme voorraad altijd optimaal gevuld.

In onze werkplaats worden alle batterijen en -laders gecontroleerd en eventueel schoongemaakt. Tevens wordt op een gebruikte batterij een capaciteitstest uitgevoerd. U ontvangt de uitdraai van de test bij de koop van de batterij.  

Ook containers in vele maten te koop 

Naast de grote voorraad aan batterijen en -laders hebben we ook een grote voorraad nieuwe en gebruikte containers. Is uw container gescheurd of lek? Laat ons weten welke afmetingen u nodig heeft, en we bouwen uw batterij om in een goede en veilige container.

Heeft u interesse in het aanschaffen van een batterij, -lader of container? Neem contact met ons op via 073 - 633 04 05 of gebruik ons contactformulier.  
 

Contact